Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Σύγκριση: Orly - Mysterious Curse(Dark Shadows Collection), Orly - Royal Velvet and Stargazer - 317

Δεύτερη ανάρτηση σε μια μέρα λοιπόν. Μαζί με το Buried Alive, πήρα κι άλλο ένα μανό της συλλογής Dark Shadows από την Orly, το Mysterious Curse. Το ήξερα πως θα ήταν παρόμοιο με ένα αλλό της ίδιας εταιρίας από την περσινή ανοιξιάτικη συλλογή τους, το Royal Velvet, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο ίδια πια. Καθώς είχα και τρίτο μανό που ήταν όμοιο, το Stargazer 317 version 1, είπα να κάνω μια σύγκριση.
Mysterious Curse, Royal Velvet, 317
Και τα τρία έχουν σκούρα μοβ βάση με λεπτοκομμένη χρυσόσκονη που ιριδίζει από μπλε σε ροζ χρώμα. Το ροζ είναι πιο έντονο απ'ότι φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά η κάμερα αρνείται συστηματικά να το 'πιάσει'.

Απ'ότι θα δείτε, πρόκειται πρακτικά για σχεδόν ίδια μανό. Οι διαφορές τους είναι οι εξής: 
* το Orly Royal Velvet έχει πολύ αραιό χρώμα και έτσι χρειάζεται 4 χέρια τουλάχιστον(αντί για 3 που έκανα με τα άλλα). Επίσης είναι νερουλό και μαζεύεται στις παρανυχίδες εύκολα . 
*Και τα δυο μανό της Orly άφησαν κοκκινωπούς λεκέδες στο φυσικό μου νύχι παρόλο που είχα χρησιμοποιήσει βάση
*Το Stargazer 317 είναι πιο πυκνό σε χρυσόσκονη κι η βάση του είναι ελάχιστα πιο σκούρα. Γενικά είναι πιο στρωτό το χρώμα του και με προσεκτική χρήση ίσως μπορεί να είναι τέλειο με μόνο 2 χέρια. 

Το Mysterious Curse είναι σίγουρα καλύτερο μανό από το Royal Velvet καθώς είναι πιο πυκνό χρωματικά, αλλά δεν μπορώ να μην εκφράσω την απογοήτευσή μου με την Orly που έβγαλε δυο πρακτικά ίδια μανό μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου. Αν το μανό της Stargazer ήταν πιο εύκολα προσβάσημο, θα πρότεινα αυτό με κλειστά τα μάτια αφού είναι σε όλα καλύτερο και πολύ φτηνότερο. Κρίμα που είναι δύσκολο να βρεθεί.



Δοκιμή σε χαρτί με άλλα χρώματα, φυσικό φως.
1 χέρι/ 3 χέρια, φως λάμπας 


Ένα χέρι, φως λάμπας
Φυσικό φως

φως λάμπας

Η αλλαγή από μπλε σε ροζ, όσο μπορούσε να την 'πιάσει' η κάμερα, φως λάμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...