Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Καλοκαίρι στο Χρώμα του Μανταρινιού με προϊόντα της RMK

Φέτος το χρώμα που έχει κυριαρχήσει για το καλοκαίρι είναι το χρώμα του μανταρινιού, ή πιο επίσημα το Tangerine Tango της εταιρίας Pantone. Έχουν ήδη βγει πάρα πολλά καλλυντικά σε πορτοκαλί χρώματα, κυρίως για τα χείλη. Προσωπικά δεν χρειάστηκε να ψωνίσω καινούρια χρώματα αφού τα τελευταία δυο χρόνια χρησιμοποιώ αυτά τα δυο προϊόντα συνεχώς. 

Το RMK Gloss Lips N CL-02 Clear Orange είναι το μόνο λιπγκλος που έχω αγαπήσει τόσα χρόνια. Ναι, κατάφερα να περάσω όλα τα 00s χωρίς να συμπαθήσω τα λιπγκλος, αλλά το συγκεκτιμένο δεν 'κολλάει' όπως κάνουν τα γκλος συνήθως και δεν έχει μέσα καθόλου χρυσόσκονη. Είναι ένα υπέροχα διάφανο πορτοκαλί γκλος που κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο ζουμερά οπότε τι άλλο να ζητήσει κανείς. Ξεκινάω να το χρησιμοποιώ με το που ζεσταίνουν οι μέρες και σταματάω μόλις μπει το φθινόπωρο. Είναι το καλοκαίρι σε μπουκάλι για μένα και δεν το αλλάζω με τίποτα. To βάζω με το πινελάκι που έχει αν και αφού είχα χρησιμοποιήσει περίπου το μισό άρχισε να χαλάει και έκοψα τις τρίχες που είχαν φύγει από τη διάταξή τους με ψαλιδάκι νυχιών. Το CL-02 είναι μέρος της μόνιμης σειράς της εταιρίας RMK και σίγουρα μέχρι πέρυσι ήταν αρκετά μοναδικό σαν χρώμα. Παρόλο που έχουν βγει κι άλλα παρόμοια φέτος, δεν το αλλάζω λόγω υφής και έλλειψης χρυσόσκονης. 

Το RMK Sweet Colour Lip 01 Tangerine ήταν μέρος μιας εποχιακής σεζόν από μερικά χρόνια πριν και είναι κάπου μεταξύ κραγιόν και λιποζαν σαν υφή, με αρκετό χρώμα. Είναι σαν τη σειρά Honeys της Clinique και πολλών άλλων παρόμοιων που βγήκαν φέτος την άνοιξη που δίνουν ένα απαλό χρώμα και που εξακολουθεί να φαίνεται η φυσική υφή και το χρώμα των χειλιών. Δεν θα γράψω περισσότερα αφού πρόκειται για προϊόν που δεν είναι στην παραγωγή πλέον, απλά μ'αρέσει τόσο που δεν μπορούσα να το αφήσω απ'έξω.

Τα προϊόντα της RMK είναι λίγο δύσκολο να τα αποκτήσετε αλλά μπορείτε να τα βρείτε στο site τους και να τα παραγγείλετε τηλεφωνικά από Αγγλία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...