Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Orly - Buried Alive από τη συλλογή Dark Shadows

This post in English
Πρόσφατα η εταιρία καλλυντικών Orly έβγαλε μια μίνι συλλογή εμπνευσμένη από την ταινία "Dark Shadows". Δεν έχω δει ακόμα την ταινία αλλά κάποια χρώματα από τη συλλογή μου φάνηκαν ενδιαφέροντα και είπα να τα δοκιμάσω.
Το 'Buried Alive' είναι ένα γυαλιστερό καφέ που με απογοήτευσε λιγουλάκι. Νόμιζα πως θα ήταν απ'αυτά τα χρώματα που φαίνονται πιο σκούρα στις άκρες και φωτεινά στο κέντρο, λες και φωτίζονται από μέσα, αλλά δεν ήταν έτσι τελικά. Είναι απλά γυαλιστερό. Η βάση του είναι ένα αρκετά κίτρινο καφέ και οι λάμψεις του είναι χρυσαφί, μπρονζέ και κόκκινες. 

Επίσης κάτι που δεν μου άρεσε ήταν η πυκνότητά του. Με τόσο σκούρο χρώμα θα περίμενε κανείς να χρειάζεται μόνο δυο χέρια για να καλύψει εντελώς το νύχι αλλά χρειάστηκαν τρία και πάλι υπήρχαν προβληματικά σημεία. Επίσης είναι αρκετά νερουλό με αποτέλεσμα να 'μαζεύεται' στις παρανυχίδες (όπως φαίνεται και στις εικόνες) και να είναι λίγο δύσκολο στον χειρισμό και επιπλέον όταν πας να καθαρίσεις γύρω γύρω, μένει ένα ελαφρώς κίτρινό χρώμα που δεν είναι καθόλου μα καθόλου κολακευτικό. Πρέπει να το τρίψεις αρκετά για να φύγει και φυσικά αυτό δεν είναι καλό για το δέρμα. 

Από ένα μανό εταιρίας τόσο γνωστής και με τέτοια τιμή, δεν περίμενα τόσα προβλήματα. Θα το ξαναδοκιμάσω από φθινόπωρο, μιας και σαν χρώμα είναι αρκετά φθινοπωρινό αλλά γενικώς με απογοήτευσε κι ας είναι όμορφο τελικά. Περίμενα μια καλύτερη ποιότητα, ανάλογη με άλλα μανό της εταιρίας. 
Φως λάμπας
Φυσικό φως (συννεφιά)

Έκανα και μια μικρή σύγκριση με άλλα χρώματα αλλά δεν βρήκα κάποιο παρόμοιο. Δεν έχω βέβαια και πολλά καφέ μιας και δεν μ'αρέσει πολύ σαν χρώμα μανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...