Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Ροζ ρουμπίνι με ντεγκραντέ στάμπα για να περάσει το κρυολόγημα

Έχω πολλά posts που περιμένουν τη σειρά τους να ανέβουν αλλά έδωσα προτεραιότητα σε αυτό που έκανα πριν από λίγο. Είναι λίγο πιο περίτεχνο απ'όσα έχω κάνει τελευταία αλλά χρειαζόμουν κάτι όμορφο να μου φτιάξει τη διάθεση επειδή έχω κρυολογήσει αυτές τις μέρες.

Για βάση χρησιμοποίησα το Brooklin - 9*, ένα μεταλλικό μανό σε χρώμα που μου θυμίζει ροζ ζαφείρι. Δεν είχα χρησιμοποιήσει προϊόντα από αυτήν την εταιρία και τώρα είδα πως είναι από τη Βουλγαρία. Έχω δει πολλά καλλυντικά από τη Βουλγαρία να κυκλοφορούν αυτό το καιρό, ίσως είναι κάποιο νέο trend.

Για τη στάμπα χρησιμοποίησα την πλάκα της Drikk DRK-B με τα Her Rose Adagio και Fated Prince της A-England*. Ήταν λίγο πιο δύσκολο απ'τα ντεγκραντέ σταμπαρίσματα που έχω κάνει στο παρελθόν καθώς αυτή τη φορά χρησιμοποίησα πολύ διαφορετικά χρώματα.
Με ένα μανικιούρ δεν περνά το κρυολόγημα, αλλά σίγουρα νιώθω καλύτερα τώρα που τα χέρια μου μοιάζουν να έχουν κοσμήματα επάνω. Θα δω και μερικά επεισόδια Bob's Burgers και νομίζω αύριο θα είμαι καλύτερα.
xxx
Ελισάβετ

*Τα link είναι μη διαφημιστικά.

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ναι, και το έχω ευχαριστηθεί πολύ! Έχω πάρει και άλλα της εταιρίας και είναι εξίσου εντυπωσιακά.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...