Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Λουλούδια απ'την Κορέα

Πριν μερικούς μήνες μια αγαπημένη μου φίλη πήγε στην Κορέα. Είναι από τους ανθρώπους που όπου κι αν πάνε περίεργα και υπέροχα πράγματα γίνονται οπότε στην επιστροφή είχε πολλές ιστορίες να μας διηγηθεί. Περιμένω πως και πως να γυρίσει πίσω από τα ταξίδια της αυτή τη βδομάδα να δω τι θα έχει να μας πει. Μαζί με τις ιστορίες της έφερε και ένα σωρό δώρα, κάποια από τα οποία θα σας δείξω εν καιρώ. Όχι τα σοκολατάκια όμως. Αυτά πάνε! 

Ένα από αυτά τα δώρα ήταν ένα πολύχρωμο νεσεσέρ. Οι ασυνήθιστοι χρωματικοί συνδυασμοί μου αρέσουν πολύ και αυτός είναι σίγουρα ένας απ’τους πλέον ασυνήθιστους και υπέροχους, από αυτούς που όταν στους περιγράφουν σου φαίνεται πως μάλλον θα είναι αποτυχημένοι. Όταν όμως τον βλέπεις, είναι γεμάτος ζωντάνια και ομορφιά. Κάποια στιγμή ελπίζω να μπορώ να συνδυάζω έτσι όμορφα και με τόλμη τα χρώματα.


Κάτι τόσο όμορφο φυσικά δεν γινόταν να μην με εμπνεύσει για ένα μανικιούρ. Διάλεξα τα ανθισμένα κλωνάρια από την πλάκα της Konad m66 γιατί το ύφασμα του νεσεσέρ έχει παρόμοια ανάγλυφα σχέδια. Τα χρώματα που χρησιμοποίησα –με φορά από τον αντίχειρα προς το μικρό- ήταν τα: 
Essie – 563 Bachelorette Bash
Butter London – Dosh
Orly – Everything’s Rosy
OPI – Kyoto Pearl 
Bourjois – 39 Jaune Trendy
Nails Inc – 050 Tower Bridge (για τη σφραγίδα)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...