Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ελληνικά Μανό! Seventeen 533

English/ Αγγλικά
Όπως ανέφερα σε προηγούμενη ανάρτηση, βρίσκομαι στην Ελλάδα και φυσικά δεν μπορούσα να παραλήψω μια επίσκεψη σε καταστήματα καλλυντικών όπου πραγματικά ενθουσιάστηκα με την ποικιλία σε μανό. Πραγματικά πρέπει να συγκρατούμαι κάθε φορά γιατί -πώς να το πω πιο απλά;- είναι τόσο όμορφα τα χρώματα που τα θέλω όλα! 

Το πρώτο που θα σας δείξω είναι ένα μανό που μου τράβηξε αμέσως την προσοχή κι ας ήταν στο χαμηλότερο ράφι. Είναι το 533 της Seventeen, ένα ζεστό βαθύ πορτοκαλί με ελαφρώς μεταλλικό τελείωμα. Στρώνει πολύ καλά στο νύχι, θέλει μόνο 2 χέρια για πλήρη κάλυψη, αλλά όπως παρατήρησα με όλα τα μανό της Seventeen αργεί λίγο να στεγνώσει οπότε καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα quick dry top coat. 

Γνωρίζω πως φέτος η OPI στην Germany συλλογή της έχει ένα παρόμοιο πορτοκαλί αλλά δεν νομίζω πως πρόκειται για ακριβώς τα ίδια χρώματα. Το Deutsch You Want Me Baby? μου φαίνεται πως είναι λιγότερο ζωηρό και πιο κόκκινο από το 533.  

Πώς σας φαίνεται σαν χρώμα; Το πορτοκαλί είναι περίεργο χρώμα για μένα και το συγκεκτιμένο είναι μόλις το δεύτερο της συλλογής μου αλλά το αγάπησα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...