Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Σύγκριση: Σκούρα Πράσινα και Σκούρα Μπλε

Όπως είπα και σε προηγoύμενη ανάρτηση, έχω κάποιες παλιές αναρτήσεις που δεν είχα ποτέ ολοκληρώσει και αυτή είναι η παλιότερη, από τον Απρίλιο. Ήθελα λοιπόν να πάρω από καιρό τα Mavala - 251 Cedar Green και Mavala - 247 Mosaic Blue γιατί τα έβλεπα και μ'άρεσαν πολύ. Όταν τα πήρα όμως ανακάλυψα πως είχα ήδη ακριβώς τα ίδια από άλλες εταιρίες, τα O.P.I. - Here Today...Aragon Tomorrow και Ciaté - 3 am. Girl αντιστοίχως. Και τα τέσσερα μανό είναι εξαιρετικά και οι διαφορές μεταξύ τους ελάχιστες. 

Τα Mavala - 251 Cedar Green και O.P.I. - Here Today...Aragon Tomorrow είναι πολύ σκούρα πράσινα, θέλουν 3 χέρια για πλήρη κάλυψη αν και πάντα διατηρούν ένα ζελεδοειδές τελείωμα σαν μανό, έχουν δηλαδή κάποιο βάθος το οποίο τα κρεμώδη μανό δεν έχουν. το μπουκάλι μπορεί να δει κανείς κάτι σαν γυαλάδα αν προσπαθήσει αλλά αυτή δεν είναι εμφανής στο νύχι. Είναι απλά εκεί για να κάνει το χρώμα του μανό πιο ζωντανό. Η μόνη διαφορά που παρατήρησα είναι πως όταν τα χρησιμοποίησα σε σχέδιο με σφραγίδα, το Cedar Green είχε πιο ομαλό χρωματισμό. 
Τα Mavala - 247 Mosaic Blue και Ciaté - 3 am. Girl είναι πάρα πολύ σκούρα μπλε, και τα δυο χρειάζονται τρια χέρια για πλήρη κάλυψη και έχουν το ίδιο ζελεδοειδές τελείωμα που έχουν και τα προηγούμενα δυο παρόλο που το 3am. Girl δεν φαίνεται να έχει τις ίδιες λάμψεις στη σύνθεσή του. Και πάλι η μόνη αίσθητή διαφορά ήταν όταν τα χρησιμοποίησα για σφράγισμα όπου το Mosaic Blue βγαίνει λίγο πιο σκούρο.


φως λάμπας
με φλας

σαν σφραγίδες-φυσικό φως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...