Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Beauty Tips: Πώς ξύνουμε τα μολύβια /How to sharpen your pencils

After sharpening/ Μυτερά κι ωραία
before / πριν 
One of the most common complaints I hear about make-up has to do with pencils, both eye and lip pencils. How can I get them sharpened to a perfect point without ruining them in the process, the lead breaking off, etc. Is a sharp point even possible? It is as long as you follow these two simple instructions.
  1. Put them in the fridge for about a quarter of an hour before you sharpen them. Pencils contain a lot of wax which hardens in the fridge and becomes easier to sharpen. 
  2. Twist the sharpener, not the pencil. It sounds strange, but it makes all the difference.
Go forth and sharpen away!!

❖❖❖
Ένα από τα παράπονα που ακούω πιο συχνά σχετικά με τα καλλυντικά είναι το πόσο δύσκολο είναι να ξυστεί ένα μολύβι χωρίς στην πορεία να έχει καταστραφεί το μισό και πόσο αδύνατο είναι να κάνει μύτη. Σήμερα λοιπόν θα το λύσουμε μία και καλή αυτό το πρόβλημα με δύο απλές οδηγίες. Φυσικά αυτά τα tips ισχύουν και για μολύβια χειλιών και για μολύβια ματιών.
  1. Πριν τα ξύσετε, βάλτε τα μολύβια σας στο ψυγείο για ένα τέταρτο. Τα μολύβια περιέχουν κερί το οποίο στο ψυγείο σκληραίνει και έτσι είναι πιο εύκολο να ξυστεί και να κάνει την τέλεια μύτη. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι με τη ζέστη, το ψυγείο είναι απαραίτητο!
  2. Δεν γυρίζουμε το μολύβι στην ξύστρα αλλά την ξύστρα στο μολύβι. Ακούγεται περίεργο αλλά θα δείτε πως κάνει μεγάλη διαφορά. 

Ελπίζω τώρα να λύθηκε το αιώνιο αυτό πρόβλημα! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...