Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικο Giveaway από το Elyssian Beauty! (έληξε)

Ήρθε η ώρα του Χριστουγεννιάτικου Giveaway που σας υποσχέθηκα! Είναι η πρώτη φορά που δίνω δώρα μέσω του blog και που χρησιμοποιώ το rafflecopter για την επιλογή και ελπίζω να σας είναι όλα ξεκάθαρα. Λυπάμαι που είναι στα αγγλικά μόνο, αλλά ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλο το κόσμο και είπα να χρησιμοποιήσω μια lingua franca. Ο/η νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail και θα έχει 48 ώρες να απαντήσει αλλιώς θα επιλεγεί νέο άτομο. 
a Rafflecopter giveaway
Ο/η νικήτρια θα παραλάβει στο σύνολο 8 μανό και ένα lip balm συνολικής αξίας περίπου 60€, όλα αγορασμένα από εμένα. Αναλυτικά τα δώρα είναι:
Έξι μανό της Korres. Τα 01 Cream White , 36 Light Peach, 38 Bright Mint, 74 Violet, 79 Metallic Purple, 97Steel Grey. Για κάποια από αυτά έχω γράψει στο πρόσφατο review που έκανα εδώ και εδώ.
Δύο μανό της Flormar, το 392 Holographic Silver για το οποίο έγραψα εδώ και το GL06 , ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο πράσινο γκλίττερ με ολογραφικά αστέρια σε διάφανη βάση.
Τέλος το lip care Ρόδι της Apivita. Θα ανεβάσω το review αυτών των υπέροχων lip balm μέσα στις επόμενες μέρες, δεν ήθελα να καθυστερήσω το giveaway. Αρκεί νομίζω να πω πως τα αγαπώ. Επέλεξα το ρόδι μιας και είναι το σύμβολο της καλής τύχης από τα αρχαία χρόνια, είναι λοιπόν μια ευχή σε μορφή lip balm για ένα χαρούμενο 2016.

Σας εύχομαι καλή τύχη!

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...