Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

"Μια βόλτα στον παράδεισο" και μια πρόσκληση

Για τη φίλη μου τη Μαρία Στεφάνου σας έχω μιλήσει και στο παρελθόν. Ε, λοιπόν ήρθε ο καιρός για ένα νέο βιβλίο της! Αυτή τη φορά δεν μας πάει σε κόσμους φανταστικούς, αλλά στην καλοκαιρινή Σαντορίνη όπου οι ηρωίδες της θα ζήσουν κάθε μία και από μια όμορφη ερωτική ιστορία. Τι καλύτερο από ιστορίες καλοκαιρινές τώρα που είμαστε στην καρδιά του χειμώνα.

Έκανα λοιπόν ένα σχέδιο στο πνεύμα του εξώφυλλου του βιβλίου "Μια βόλτα στον παράδεισο" με βάση το 167-Cyclades Blue της Mavala γιατί πoιο άλλο μπλε θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω όταν μιλάμε για την Σαντορίνη, από πάνω πέρασα λίγο από το 82 Ciel της Κορρές και το κόκκινο σχέδιο το έκανα αρχικά με ακρυλική κόκκινη μπογιά και ύστερα από πάνω το Snatch 039 της Ciaté για να το κάνω λίγο πιο ζωηρό αλλά και να φτιάξω λίγο τα άκρα αφού η ακρυλική μπογιά δεν ήταν τόσο καλή όσο ήλπιζα.


Ο εκδοτικός οργανισμός Λιβάνη που εκδίδει το βιβλίο της Μαρίας έχει οργανώσει μια βραδιά για να παρουσιάσει το βιβλίο της Μαρίας για το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 όπου φυσικά είστε όλοι ευπρόσδεκτοι. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ομάδα του βιβλίου στο facebook αλλά και στην επίσημη πρόσκληση. Καλοτάξιδο το βιβλίο σου, Μαρία!
XxX
Ελισάβετ
facebook twitter*email


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...