Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

OPI Stranger Tides & Here today...Aragon Tomorrow: Χαμένοι στα Φύκια


Σπάνια κάνω το ίδιο μανικιούρ δεύτερη φορά αλλά αυτόν εδώ τον ασυνήθιστο συνδυασμό τον έχω τιμήσει 3-4 φορές. 

Η συλλογή της OPI για την ταινία "Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Stranger Tides" πέρυσι το καλοκαίρι ήταν μια από τις πιο αγαπημένες μου για την άνοιξη/καλοκαίρι καθώς τα χρώματα είναι ανοιχτά μεν αλλά όχι έντονα. Το πιο περίεργο από αυτά είναι το Stranger Tides, ένα ανοιχτό πράσινο περίπου στο χρώμα του φασκόμηλου. Δεν φανταζόμουν πως θα μου άρεσε αλλά το έχω αγαπήσει και το φοράω αρκετά.
Το Here Today...Aragon Tomorrow της OPI είναι ένα μανό με το οποίο έχουμε περίεργη σχέση. Το είχα πάρει όταν είχε πρωτοβγεί και περίμενα να είναι κυπαρισσί γιατί έτσι φαινόταν κάτω από τα έντονα φώτα του καταστήματος και απογοητεύτηκα τόσο πολύ όταν το έβαλα και είδα πως είναι σχεδόν μαύρο που ζήτημα να το είχα φορέσει 2-3 φορές στα χρόνια που το έχω. Τώρα όμως που κυκλοφορούν αρκετά κυπαρισσί μανό, επανεξέτασα τη σχέση μου μαζί του και το αγάπησα γι'αυτό που είναι και όχι γι αυτό που ήθελα να είναι. 

Όταν λοιπόν έβαλα το Stranger Tides, σκέφτηκα πως ο συνδυασμός τους με τη πλάκα Κonad plate m63 θα ήταν υπέροχος και πράγματι το αποτέλεσμα δεν με απογοήτευσε αφού μοιάζει σαν φύκια στη θάλασσα.
Επίσης έβγαλα μια φωτογραφία για να σας δείξω το γιατί έχει σημασία να λιμάρετε το λαστιχένιο κομμάτι της σφραγίδας που και που προκειμένου να έχετε καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αριστερά στην εικόνα δεν το είχα λιμάρει ενώ δεξιά το είχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...