Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Inglot HD Sculpting Powder #504


Αν και τα Inglot μου είναι γνωστά σαν εταιρία εδώ και χρόνια, δεν τα είχα ποτέ χρησιμοποιήσει γιατί δεν είχα ποτέ κάποιο κατάστημα κοντά. Πρόσφατα όμως άνοιξαν καταστήματα στην Αθήνα και είχα την ευκαιρία να τα επισκεφθώ.

Εκεί βρήκα ένα προϊόν που είχα εγκαταλείψει την ελπίδα πως θα βρω στο κατάλληλο για εμένα χρώμα, μια πούδρα σκίασης! Δεν μου αρέσει η έντονη σκίαση στο πρόσωπο(βλ. Καρντάσιαν), το γνωστό ως contouring, καθώς μου φαίνεται εντελώς αφύσικο ειδικά τα πρωινά, ήθελα όμως κάτι για να δίνει λίγο σχήμα στο πρόσωπο. Τα περισσότερα προϊόντα για αυτή τη χρήση έχουν πολύ κιτρινοκαφέ χρώμα που στη δική μου επιδερμίδα φαίνεται λες και είναι βρώμικο.

Ψάχνωντας στην inglot λοιπόν βρήκα την HD Sculpting Powder/HD Πούδρα Ενισχυμένης Κάλυψης στο χρώμα 504. Είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν και σε ωραία απόχρωση ροδαλού καφέ/taupe που ταιριάζει στο δέρμα μου. Η υφή της είναι αρκετά ξηρή στην αφή αλλά σφουμάρεται όμορφα για ένα φυσικό αποτέλεσμα και κάθεται στην θέση της πολύ καλά χωρίς να φεύγει καθόλη τη διάρκεια της μέρας. Κάποιες φορές τη χρησιμοποιώ και μόνη της, χωρίς να προσθέσω ρουζ.

ωραία συσκευασία


Εδώ την έχω συγκρίνει με την σκιά Wedge της MAC την οποία χρησιμοποιώ επίσης για σκίαση. 
ήλιος
σκιά

2 σχόλια:

  1. Έχω διαβάσει για το contouring, αλλά δεν έχω ιδέα πώς γίνεται. Πρέπει να μου δείξεις από κοντά τον τρόπο εφαρμογής του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...