Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

So tonight that I might see

Το άλμπουμ ‘So tonight that I might see’ των Mazzy Star είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου από τότε που το πρωτάκουσα. Την ζεστή και αλλόκοσμη φωνή της Hope Sandoval τη γνώρισα μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο στις αρχές των ‘90s μέσω του ‘Fade into you’, ένα τραγούδι όμως δεν ήταν αρκετό για να ικανοποιήσει τη δίψα για μουσική που ένιωθα “δική μου”. Πήρα το άλμπουμ και από τότε είναι πάντα κάπου εκεί γύρω, όπως γίνεται με όλα τα πολύ αγαπημένα πράγματα που μπορεί να κάνεις καιρό να τα σκεφτείς, αλλά όταν πρέπει βρίσκονται μπροστά σου.

Δεν ήταν όμως μόνο η μουσική που αγάπησα αλλά και το εξώφυλλο. Τα ‘90ς δεν ήταν και πολύ φιλόξενα για τα αγαπημένα μου αραβουργήματα, το μωβ πάντα το αγαπούσα και η γραμματοσειρά έδενε τα πάντα πολύ ήρεμα κι αρμονικά. Ήταν θέμα χρόνου να προσπαθήσω να κάνω κάτι παρόμοιο στα νύχια μου.


Χρειάστηκαν πολλές προσπάθειες για να πετύχω ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Τελικά χρησιμοποίησα ένα χέρι από το Camelot της a-England*, μια στάμπα από την πλάκα drk-A της Drikk με το Chrome Nail Polish 235* της Stargazer και από πάνω πέρασα ταμποναριστά ελάχιστο από το Le Chat CM στο χρώμα True Violet.

Δεν γίνεται φυσικά να κλείσω χωρίς τραγούδι. Πώς σας φαίνονται όλα;
*μη διαφημιστικά link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...