Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Stargazer 132: Μια Λίγο Punk Ομορφιά

Έχω καιρό να ξεκινήσω με μουσική οπότε έχω για εσάς ένα από τα διαμάντια της αμερικανικής πάνκ. Η πανκ δεν ήταν τόσο δημοφιλής εκείνη την εποχή στην Αμερική όσο στην Αγγλία αλλά παρ'αυτά οι Dead Boys μας έδωσαν ένα από τα καλύτερα κομμάτια του είδους με το Ain't it fun.



Έχει λοιπόν το σημερινό μανό κάτι από την punk αισθητική; Νομίζω πως ναι. Το 132 της Stargazer είναι ασυνήθιστο και όμορφο. Είναι από τα μανό που δεν ανήκουν σε μια μόνο χρωματική κατηγορία αλλά αλλάζουν πολύ ανάλογα με το φως και τα χρώματα γύρω τους. Πότε φαίνεται σαν μεταλλικό γκρι, πότε σαν απαλό χρυσαφί, πότε φαίνεται ελαρφώς λαδί. Άλλοτε φαίνεται απαλό και άλλοτε πιο έντονο, σχεδόν ανθρακί. Περιττό να πω πως μ'αρέσει πολύ να το χρησιμοποιώ σαν βάση για μανικιούρ αφού τα αποτελέσματα διαφέρουν ανάλογα με το τι σχέδιο θα κάνω και τι άλλα χρώματα θα χρησιμοποιήσω. 

Είναι ένα αραιό μανό αφού θέλει τρεις καλές στρώσεις για να καλύψει εντελώς το νύχι (ή αλλιώς 4 λεπτές) και τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να το δοκιμάσω πάνω από μαύρο. Σίγουρα τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά. 

Είναι ένα μανό που αξίζει την προσοχή σας!
ηλιοφάνεια
ηλιοφάνεια(σκια)
φως λάμπας
ηλιοφάνεια(σκια)
ηλιοφάνεια(σκια)  γωνία 1
ηλιοφάνεια(σκια) γωνία 2
φως λάμπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...