Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Bourjois: Rose / Or 39, μια αγάπη απ'τα παλιά

This post in English
Ένα απ'τα πιο αγαπημένα μου μανό ήταν το Bourjois Bleu/Or (56). Ήταν ένα χρώμα που φορούσα συνεχώς και αποκλειστικά για πάνω από τρια χρόνια και κάθε φορά που το φόραγα με ρώταγαν τι χρώμα είναι και ποιο είναι αυτό το μανό αφού το χρώμα του άλλαζε δραστικά ανάλογα με το φως και μπορούσε να φαίνεται από απαλό μπλέ-μωβ, γκρι-μπεζ, σκούρο ασημί, χρυσό και όλα τα ενδιάμεσα. Τελείωσα τρια μπουκάλια αυτού του μαγικού ζωμού και δυστυχώς δεν το ξαναβρήκα ποτέ. Ακόμα το ψάχνω η αλήθεια είναι.

Ψάχνοντας στο ebay λοιπόν βρήκα τα 'ξαδερφάκια' του, το Rose/Or (39) και το Violet/Or τα οποία και τίμησα. Τα θυμάμαι τι ωραία που κάθονταν στις προθήκες το Hondos και τα τρια. Καημένο μου Bleu/Or!
Το εικονιζόμενο είναι το Rose/or, ένα ροδαλό σαμπανιζέ χρώμα, όμορφο και διακριτικό. Αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα είναι πως παρόλο που είναι τόσο παλιά μανό, δεν έχουν τουλουένιο και φορμαλδεϋδη. Θέλει κάποια ώρα να στεγνώσει ακόμα και με fast dry top coat.

Για να το κάνω πιο όμορφο και ενδιαφέρον το σφράγισα χρησιμοποιώντας την πλάκα της bundle monster BM223. Τα μανό που χρησιμοποίησα είναι σε όλα τα δάχτυλα Sephora by OPI Metro Chic και στον παράμεσο Mavala - Minsk .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...